Publică și caută anunțuri gratuite online!

Fonduri Europene Nerambursabile POC

Consultanta Accesare Fonduri Europene PROGRAMUL OPERATIONAL
COMPETITIVITATE
2014-2020;
Axa prioritară 1 Cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare (CDI) în sprijinul competitivităţii economice și dezvoltării afacerilor;
Actiunea 1.2.1. ; Tip de Proiect: Proiect Tehnologic Inovativ


* CONSULT INVESTMENT s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, consultanta accesare fonduri europene, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, pe intreg teritoriul Romaniei.

* CONSULT INVESTMENT are realizate si aprobate un numar semnificativ de proiecte de finantare, cu valori foarte ridicate, pe fiecare domeniu de aplicatie, la nivel national.

*Serviciile prestate de catre Consult Investment se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro .

* Serviciile de consultanta destinate accesarii fondurilor U.E., respectiv destinate elaborarii proiectelor de investitii / finantare, prestate de catre Consult Investment cuprind un pachet complet de servicii:

 Elaborare si fundamentare Proiecte de Investitii;
 Elaborare Documentatie de Finantare;
 Elaborare Cerere de Finantare;
 Elaborare Planuri de Afaceri;
 Elaborare Studii de Fezabilitate;

Categoriile de solicitanți eligibili sunt intreprinderile mici, mijlocii si mari, respectiv solicitanţii sunt entităţi cu personalitate juridică constituite conform prevederilor Legii nr. 31 privind societăţile comerciale din 16 noiembrie 1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare sau conform prevederilor Legii nr. 15/1990 privind reorganizarea unităților economice de stat ca regii autonome și societăți comerciale, cu modificările și completările ulterioare, sau conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă nr. 30/1997 privind reorganizarea regiilor autonome, cu modificările și completările ulterioare, precum și conform reglementărilor specifice similare din alte state membre UE.

* Raportat la proiectele de finantare aferente Programului de Finantare, consultantii Consult Investment va vor fi alaturi pe intreg procesul de derulare a proiectului, de la conceptie, la planificare respectiv implementare, prin oferirea unui pachet complet de servicii care include intocmirea completa a dosarului necesar obtinerii fondurilor nerambursabile, respectiv:

- Analiza eligibilitate;
- Elaborare si fundamentare Cerere de Finantare;
- Elaborare si fundamentare Studiu de Fezabilitate, respectiv Anexe la Studiu de Fezabilitate;
- Realizare studiu de piata pentru obtinerea informatiilor necesare realizarii planului de marketing (componenta a studiului de fezabilitate)
- Consultanta dosare achizitii;
- Management implementare proiecte;
- Consultanta pentru realizarea ansamblului anexelor implicate de realizarea completa a dosarului de finantare;
- Consultanta implicata de alcatuirea / depunerea dosarului de finantare;


Pentru relatii suplimentare referitoare la serviciile prestate la nivel national, asteptam sa ne contactati prin urmatoarele modalitati:
Telefon: 0770859725, 0727447022, 0721914670;
Email: , www.consultinvestment.ro

Jud. Bucuresti, Bucuresti

Preț: 100,00 $

Anunț publicat pe 25 March '18
Anunț expirat pe 23 June '18

Detalii specifice

Tip
Oferta

Date contact

Telefon
0727447022
Email

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online