Publică și caută anunțuri gratuite online!

Câini

Filtru vizualizare

Formular de filtrare - proprietăți
între şi

Ultimele anunțuri adăugate - Câini

Anunțurile sunt ordonate după:

Dresaj canin de specialitate

Dresaj canin de specialitate
Dată publicare
23 January '18
Preț
1,00 $
Tip
Oferta
Adrian Constantinescu va ofera servicii de; Dresaj de companie: disciplina,paza si protectie,refuz de hrana de la straini sau de pe jos.Program de dog-sitter,pentru intretinerea cainelui dumneavoastra in forma,inot si socializarea cu alti caini.Rezolvarea problemelor de comportament in scurt timp si sigure.Initierea stapanului in predresaj,care este gratuit. Toata serviciile oferite promt prin metode non-violente si sigure. Pentru mai multe detalii puteti sa ma contactati la 0769288138, mail ,site www.dresorcaini.ro, facebook Adrian Constantinescu.

Toby asteapta o familie

Toby asteapta o familie
Dată publicare
9 January '18
Tip
Oferta
Imagini
Acesta este Toby. Candva, la putin timp dupa ce s-a nascut, el a devenit al nimanui, doar un ghemotoc de viata ignorat de catre toata lumea. O doamna a vrut sa il salveze si sa preia responsabilitatea de a-l creste pana ce va fi apt de a fi dat spre adoptie. Piticul a crescut, iar misiunea s-a indeplinit. Este timpul sa mearga la o casa doar a lui. 🙂
El este si va ramane un catel de talie mica. Are deja 3 luni in aceasta poza si este un bulgare de energie si de buna-dispozitie. Se intelege de minune cu celalalt caine al casei si incepe sa isi formeze un caracter care cu siguranta va captiva atentia si va castiga dragostea celui/celei care si-ar dori sa il adopte.
Este deparazitat intern si extern, vaccinat si are carnet de sanatate.

Adaugă un anunț

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online