Publică și caută anunțuri gratuite online!

Echipament de reparare de amortizatoare, 5 duze

Echipament de reparare de amortizatoare, 5 duze

Compania "A-Profi" implementează seturi pentru repararea și restaurarea rafturilor pentru amortizoare. Tehnologia de recuperare face posibilă restaurarea completă a caracteristicilor fabricii la amortizoarele de tip "gaz", în conformitate cu procesul de fabricație al producătorului.
Cum funcționează echipamentul pentru a repara amortizoarele:
Recepția este proiectată astfel încât pompa de gaz în interiorul cilindrului, vom ridica presiunea internă, care împinge tija și glanda rupere interior. Astfel, asigurăm o densitate și o etanșeitate ridicată a structurii, după astfel de reparații, rack-ul devine nou.
 Folosind echipamentul nostru, puteți pompa azot în amortizor, fără să îl analizați. De asemenea, adăugați ulei în sistemul hidraulic al rack-ului sau, dacă este necesar, efectuați o schimbare completă a uleiului fără a efectua o analiză laborioasă.
Echipamentele oferite de compania noastră face posibilă realizarea presiunii unsă cu unt nivelul de control în amortizorul în timp util pentru a găsi prejudiciul și să le elimine, economisind astfel șoferul pe reparații și asigură o călătorie confortabilă și în condiții de siguranță, și o sută sau reparații auto devine profit suplimentar.
În acest set primiți 5 accesorii potrivite pentru tije de amortizoare de orice mașină: 11, 12, 5, 13, 14, 15, 16, 18, 20, 22, 25, 28, 30 milimetri.

Jud. Bucuresti, ���а�е��

Preț: 203,00 €

Anunț publicat pe 27 February '18
Anunț expirat pe 28 May '18

Detalii specifice

Tip
Oferta

Date contact

Telefon
380504345588
Email

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online