Publică și caută anunțuri gratuite online!

Servicii de Decarbonizare Auto

  • Servicii de Decarbonizare Auto - Imagine #48324

Servicii de curatare a motoarelor de depunerile de carbon din interiorul motoarelor. Oferim servicii de curatare a motoarelor de depunerile de carbon din interiorul motoarelor,capul pistoanelor,supape,peretii cilindrilor,bujii,injectoare,senzori,supape EGR,catalizatoare,filtre DPF,etc.
Ce sunt depunerile de carbon?
Ganditi-va la motorul dumneavoastra ca ar fi un semineu.Cand lemnele din semineu ard,degaja funingine si alte gaze rezultate in urma arderii combustibilului.In semineu,gazele ies pe horn,depunandu-se pe tot traseul hornului.Cu cat arddeti mai mult combustibil,cu atat depunerile de carbon si funingine se vor depune in strat din ce in ce mai gros,reducand astfel abilitatea sobei de a mai face caldura.Acelasi lucru se intampla si la automobilul dumneavoastra,pe masura ce combustibilul este ars,se depune un strat de carbon si alte hidrocarburi pe peretii admisiei si a altor piese din componenta motorului dumneavoastra,reducand astfel abilitatea motorului de a mai trage ca atunci cand este nou si crescand astfel si consumul de combustibil.
Pentru mai multe informatii despre acest procedeu va rugam sa ne contactati pe pagina de facebook hhoiasi
Preturile sunt in functie de motorizare si incep de la 150 de lei,cu o diagnoza a masinii dumneavoastra inclusa in pret.
Pentru mai multe informatii si programari va asteptam pe Facebook :
HHOiasi.

Jud. Iasi, Iasi

Preț: 150,00 RON

Anunț publicat pe 4 March '18

Detalii specifice

Tip
Oferta

Date contact

Telefon
0761656624
Email

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online