Publică și caută anunțuri gratuite online!

Nacele De Inchiriat

Visit https://www.nacelebudgetrent.com/nacele

Nacele Budget Rent NH S.R.L. oferă cele mai bune soluții de inchirieri nacele în toată țara. Având o gama largă de echipamente de ridicat, putem să oferim soluția optimizată pentru orice tip de proiect.

Viziunea noastra -construirea unui viitor mai bun este angajamentul nostru față de oamenii și comunitățile pe care le deservim.

Nacele Budget Rent ofera servicii de inchirieri nacele si reteaua noastra de clienti cuprinde companii de construcții și industriale, utilități, municipalități, agenții guvernamentale și contractori independenți. Majoritatea clienților noștri se aliniază la trei categorii: non-constructive, cum ar fi industriale, construcții nerezidențiale și rezidențiale. Oferim clienților accesul la cele mai bune persoane, echipamente și soluții din industrie.

Misiunea noastră este sa implementam cele mai bune condiții pentru echipamente de inchiriat, pentru a le permite clienților să construiască în siguranță un viitor mai bun și mai puternic.

Valorile noastre sunt siguranța în primul rând, acționam și solicitam altora să acționeze, într-un mod care să pună mai întâi siguranța angajaților, clienților și comunităților noastre.

Conducem prin exemplu în fiecare decizie de afaceri și acțiune, cu un sentiment de smerenie și responsabilitate. Orientați spre client, suntem in sprijinul celor mai bune interese ale clienților și dezvoltarea unor modalități mai bune pentru a reuși in domeniul – inchirieri nacele.

Angajamentul nostru -ne respectăm angajamentele și asiguram o colaborare adecvată. Implicați în practici care duc la schimbări pozitive prin încurajarea răspunderii sociale și a responsabilității față de mediu.

Jud. Arges,

Preț: 0,00 $

Anunț publicat pe 21 April '18
Anunț expirat pe 20 July '18

Detalii specifice

Tip
Oferta

Date contact

Telefon
0720909492
Email

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online