Publică și caută anunțuri gratuite online!

Periferice

Filtru vizualizare

Formular de filtrare - proprietăți
între şi

Ultimele anunțuri adăugate - Periferice

Anunțurile sunt ordonate după:

OTP Token C300 - semnare digitala sigura

OTP Token C300 - semnare digitala sigura
Dată publicare
25 September '17
Preț
94,00 RON
Tip
Oferta
Tokenele OCRA (OATH Challenge Response Algorithm) de la Feitian ofera o functie importanta prin care un PIN protejeaza accesul la tokenul de autentificare bazat pe timp sau eveniment. OTP token C300 poate fi utilizat si ca tool pentru semnarea digitala a tranzactiilor online. Atunci cand se realizeaza online o operatiune bancara, utilizatorul introduce detaliile contului si suma de bani in token.

Dispozitivul va prelua informatiile, data si cheia unica a utilizatorului si va genera si atasa tranzactiei o semnatura digitala asigurand ca orice modificare a datelor de catre o terta parte va fi detectata imediat.

USB Token ePass2003

USB Token ePass2003
Dată publicare
20 July '17
Preț
86,00 RON
Tip
Oferta
USB Token ePass 2003 este cel mai avansat modul criptografic de verificare a identitatii. Tokenul ePass, produs de catre Feitian, permite implementarea unor masuri de protectie indispensabile pentru comunicatii si tranzactii digitale. Tokenul ePass2003 poate securiza autentificarea locala si in retea, oferind o solutie de autentificare cu doi factori. Criptarea cheii, semnarea electronica a emailurilor, documentelor si tranzactiilor sunt realizate incorporat (onboard) in tokenul securizat. Dispozitivul este impenetrabil in fata manipularilor si atacurilor.

Cititor pentru card de tahograf digital

Cititor pentru card de tahograf digital
Dată publicare
20 July '17
Preț
78,00 RON
Tip
Oferta
Cititorul de carduri ACR 39 permite citirea datelor stocate pe cardurile de memorie ale tahografelor digitale. Cititorul de carduri ACR 39 este universal si lucreaza cu majoritatea programelor software care interpreteaza datele de pe cardurile de la tahografele digitale.

Legislatia in vigoare obliga soferii ca odata la 28 de zile sa ofere datele inregistrate de tahograf si stocate pe cardul de sofer pentru a fi citite. Chiar si dupa citire, datele trebuie pastrate pentru cel putin un an, in caz de inspectie. Datele de pe tahograful digital trebuie descarcate integral odata la trei luni. Tahografele digitale sunt concepute pentru a stoca aproximativ 365 de zile de date, iar in momentul in care memoria acestuia este ocupata la maxim, cele mai vechi date sunt suprascrise.

Pentru citirea datelor de pe card aveti nevoie de un software specific.

ACR83 - Cititor pentru carduri de sanatate

ACR83 - Cititor pentru carduri de sanatate
Dată publicare
20 July '17
Preț
172,00 RON
Tip
Oferta
Smartcard Reader ACS ACR83 PINeasy este un dispozitiv care permite citirea si scrierea datelor pe cardurile de sanatate. Cititorul/inscriptorul ACR83 contine o tastatura usor de utilizat si un ecran LCD. Cititorul se conecteaza la portul USB al calculatorului si apoi se introduce cardul de sanatate in cititor. Pentru a avea acces la datele de pe cardul de sanatate introduceti PIN-ul de la tastatura ACR83.

Caracteristici:

14-key Keypad
2 rows x 16 characters dot matrix LCD, each character is 5x8 dots
Support ISO-7816 Microprocessor Smart Cards with the following features:
T=0 or T=1 Protocols
Class A, B and C (5V, 3V, 1.8V) Cards
Supports PPS (Protocol and Parameters Selection)
Support Secure PIN Entry (SPE)
Short Circuit Protection
USB Full Speed (12 Mbps)

Adaugă un anunț

Copyright © 2005-2017 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online