Publică și caută anunțuri gratuite online!

Spaţii comerciale, sedii firme

Filtru vizualizare

Formular de filtrare - proprietăți
între şi
între şi

Ultimele anunțuri adăugate - Spaţii comerciale, sedii firme

Anunțurile sunt ordonate după:

Vand spatiu ideal pentru sediu social

Vand spatiu ideal pentru sediu social
Dată publicare
27 January '18
Preț
399.000,00 €
Tip
Vanzare
Zona
OBOR
Imagini
Vand cladire pretabila pentru sediu de companie situata in Bucuresti, Sector 2, in zona garii de Est, aproape de piata Obor si mall Veranda.

Cladirea are aproximativ 500 mp dispusi pe parter si un etaj. Parterul este construit integral din structura de beton armat cu inchideri de caramida si BCA, plansee din beton armat iar etajul este combinat, avand o parte realizata pe structura metalica cu inchideri din panou sandwich de 80 mm.

Parterul este compus din urmatoarele incaperi: receptie, protocol/sala de sedinta, loc de luat masa si bucatarie precum si o suprafata de circa 150 mp spatiu de productie/depozitare cu acces atat pietonal cat si auto prin poarta sectionala. Tot la parter se mai gaseste un spatiu tehnic (centrala, boiler, etc.), un vestiar cu 2 dusuri si dulapioare pentru angajati, 2 toalete (barbati + femei), un hol si casa scarii pentru acces la etaj.
vezi tot anunţul

Tuffstones, Pavement Blocks Manufacturers, Paving Blocks, Cement Blocks.

Tuffstones, Pavement Blocks Manufacturers, Paving Blocks, Cement Blocks.
Dată publicare
18 January '18
Preț
100,00 $
Tip
Vanzare
http://www.earthpavers.in/ : Earthpavers are the cheap & best manufacturers in tuffstones, pavement blocks manufacturers, paving blocks, cement blocks. Get the quotation at low price when compare with market price.

Spatiu birouri

Spatiu birouri
Dată publicare
2 January '18
Preț
2.500,00 €
Tip
Inchiriere
Zona
MegaMall
Etaj
2
Proprietar inchiriez spatiu birouri, 35 mp, in strada Vatra Luminoasa, zona MagaMall, amenajat, mobilat si utilat dupa toate standardele.
Biroul se afla situat la mansarda unei vile cu un etaj, chiar pe strada Vatra Luminoasa si este orientat spre Sud astfel incat te vei bucura de lumina soarelui din abundenta. Cu finisaje de buna calitate, culori placute, calde, biroul se gaseste intr-o stare buna, avand in dotare centrala proprie, apa, curent, gaz, aer conditionat, internet si tv.
Mobilierul este facut pe comanda, iar privelistea este foarte frumoasa, in fata fiind stadionul National Arena, iar lateral, in departare Mega Mall-ul.
Zona Vatra Luminoasa este recunoscuta ca fiind una foarte linistita, iar dimineata nu trebuie sa alergi dupa loc de parcare, avand tot timpul unul la dispozitie cand ajungi la Birou.
vezi tot anunţul

Adaugă un anunț

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online