Publică și caută anunțuri gratuite online!

Vand spatiu ideal pentru sediu social

 • Vand spatiu ideal pentru sediu social - Imagine #48165

Vand cladire pretabila pentru sediu de companie situata in Bucuresti, Sector 2, in zona garii de Est, aproape de piata Obor si mall Veranda.

Cladirea are aproximativ 500 mp dispusi pe parter si un etaj. Parterul este construit integral din structura de beton armat cu inchideri de caramida si BCA, plansee din beton armat iar etajul este combinat, avand o parte realizata pe structura metalica cu inchideri din panou sandwich de 80 mm.

Parterul este compus din urmatoarele incaperi: receptie, protocol/sala de sedinta, loc de luat masa si bucatarie precum si o suprafata de circa 150 mp spatiu de productie/depozitare cu acces atat pietonal cat si auto prin poarta sectionala. Tot la parter se mai gaseste un spatiu tehnic (centrala, boiler, etc.), un vestiar cu 2 dusuri si dulapioare pentru angajati, 2 toalete (barbati + femei), un hol si casa scarii pentru acces la etaj.

Etajul este compus din urmatoarele incaperi: casa scarii si hol acces, birou directorial cu baie si bucatarie proprie, receptie etaj, sala de sedinta mare, sala de asteptare , balcon de 12mp acoperit integral, sala de lucru - birou zona de vanzari cu posibilitatea de a gazdui intre 8 si 24 de persoane si 4 birouri individuale pentru sefi de departamente.

Cladirea este nemobilata in prezent, in pret fiind incluse si toate piesele de mobilier prezentate in imaginile anuntului, acestea fiind gandite in functie de necesitatile chiriasului de la care avem si propunerea ferma de inchiriere. Pretul fara mobilier este de 375.000 Euro. Proprietar persoana fizica (nu se aplica TVA). Terenul de sub cladire nu este in proprietate - apartine statului Roman, cladirea vanzandu-se cu drept de superficie/folosinta asupra terenului de sub cladire in suprafata de 242 mp, pe toata durata existentei constructiei.
Alte mentiuni:
1. cladirea a trecut printr-un amplu proces de renovare, urmatorul utilizator fiind practic primul chirias de la acest proces.
2. toata cladirea este dotata cu sisteme inteligente de optimizare a consumurilor (sisteme LED, termoizolatie de densitate ridicata, hidroizolatii inovatoare, sisteme de control al intensitatii luminii, senzori pentru sistarea consumurilor, control acces de la distanta, camere video ce pot fi accesate de pe aplicatie mobila, alarma conectata la aplicatia mobila si notificari permanente privind armarea/dezarmarea, accesul in cladire controlat sau prin efractie, senzori de temperatura, senzori de fum/gaz, senzori de umiditate, etc.)
3. predarea cladirii in forma din imaginile anuntului se poate face in termen de aproximativ 45 de zile de la data autentificarii contractului de vanzare-cumparare
4. exista posibilitatea parcarii unui numar de circa 20 de masini la locatie, gratuit.
5. exista posibilitatea ingradirii unei curti interioare
6. cladirea este retrasa, fara vad comercial
7. in imediata proximitate a cladirii (20 de m intre proprietatea pe care v-o oferim si terenul pentru care a fost facut anuntul de mai jos), a fost anuntat un mare proiect imobiliar cu destinatie mixta - rezidential si office.
8. se poate accepta o varianta de plata rateala in functie de pretul final cu un avans de minim 50% si o esalonare a diferentei de plata pe maxim 6 luni.
9. instalatia electrica a fost refacuta integral
10. instalatia termica a fost refacuta integral
11. instalatia de ventilare, purificare de aer, AC este daikin, de cea mai buna calitate.

Sunt interesat si de diferite schimburi imobiliare + diferenta.

Pentru o prezentare completa a cladirii, vizionari sau alte detalii, va rog sa ma contactati la numarul de telefon din anunt sau prin e-mail.

Jud. Bucuresti, BUCURESTI

Preț: 399.000,00 €

Anunț publicat pe 27 January '18
Anunț expirat pe 28 March '18

Detalii specifice

Utilitati
 • Gaz
 • Telefon
 • CATV
 • Apa
 • Apometre
 • Canal
 • Termoficare
 • Incalzire proprie
 • WC Serviciu
 • Balcon inchis
 • Garaj
 • Boxa
 • Acoperis
 • Gresie
 • Faianta
 • Parchet
Balcoane
1
Tip
Vanzare
Zona
OBOR
Etaj
-
Etaje cladire
1
An constructie
2017
Suprafata
500
Bai
>2

Date contact

Telefon
0743848484
Email

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online