Publică și caută anunțuri gratuite online!

Traduceri

Filtru vizualizare

Formular de filtrare - proprietăți
între şi

Ultimele anunțuri adăugate - Traduceri

Anunțurile sunt ordonate după:

traduceri olandeza

traduceri olandeza
Dată publicare
20 May '18
Preț
50,00 RON
Tip
Oferta
Buna ziua. Cine este interesat si are nevoie sa faca traduceri din OLANDEZA in orice alta limba straina ori invers, poate sa dea un click si sa incerce aici http://www.traduceriolandeza.ro/ . Este un site de traduceri online foarte bun. Se fac atat traduceri legalizate cat si autorizate, de asemenea, apostile, inclusiv traduceri online din şi în 27 de limbi, din toate domeniile şi în toate combinaţiile lingvistice posibile. Este foarte util, pentru ca se lucreaza repede si foarte bine. Il recomand pentru cei care au nevoie. Pretul este acceptabil, dar nu numai, traducerile, asa cum am precizat si mai sus sunt gata într-un interval de timp foarte scurt tocmai datorită faptului că echipa acestora este formata din numeroşi traducători profesionişti, cum ar fi profesori universitari din cadrul facultatilor renumite, cum ar fi Universitatea din Bucuresti.
vezi tot anunţul

Traduceri autorizate, Apostilari, Legalizari

Traduceri autorizate, Apostilari, Legalizari
Dată publicare
3 April '18
Tip
Oferta
CELE MAI BUNE TRADUCERI pe care vă puteţi baza! ! !
Oferim o gamă completă de servicii de traducere pentru companii din intreaga lume. Compania noastra oferă servicii de înaltă calitate în special în următoarele domenii: ■ traduceri juridice ■ traduceri comerciale ■ traduceri tehnice ■ traducere medicale etc şi, de asemenea, o gamă largă de servicii conexe: ■ Legalizări ■ Supralegalizări ■ Apostilări cu apostilă în conformitate cu Convenţia de la Haga din 5 octombrie, 1861 ■ Servicii interpretariat ■ Servicii revizuire traduceri ■ Redactări texte etc.
Oferim servicii de calitate la preţuri competitive !
CONTACT: Telefon: 0757.136.458
vezi tot anunţul

Isac Anamaria

Isac Anamaria
Dată publicare
3 April '18
Tip
Oferta
Traducători și interpreți autorizați de Ministerul Justiției, specializați în traducerea limbajelor moderne de specialitate : juridic, economic, comercial, medical, tehnic, cu vastă experiență în traducerea oricărui domeniu, rapiditate, profesionalism și eficiență, oferim servicii de traduceri autorizate, legalizate sau apostilate ÎN ȘI DIN TOATE LIMBILE la cele mai competitive prețuri.
Sediu : Baia Mare, B-dul Traian, nr. 20/78
Telefon: 0757.136.458
E-mail: traduceri.interpretariat @ yahoo.com

Adaugă un anunț

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online