Publică și caută anunțuri gratuite online!

Chelneri si Cameriste 800euro/luna

Agenția de Recrutare Algoos-una dintre cele mai cunoscute agenții din Europa, caută să angajeze imediat oameni pentru a lucra in hotelurile din Cipru. Lanțul nostru de hoteluri preferă să angajeze oameni din România pentru că sunt totdeauna zâmbitori și politicoși și se pot adapta foarte rapid. Experiența anterioară nu este necesară. Cei care își doresc postul de chelner trebuie sa cunoască limba engleză. Candidații acceptați trebuie să își procure singuri biletele pentru a ajunge în Cipru dar li se vor rambursa banii cu salariul primit. Durata lucrului poate fi de 4-12 luni, lucrul fiind perfect pentru studenții care doresc să plece în străinătate pe timp de vară. Vi se va oferi cazare gratuită în camere bune, cel puțin 3 mese gratuite pe zi și este garantat că ve-ți fi plătit la timp. Ve-ți lucra 6 zile pe săptămână câte 8 ore pe zi plus 30-40 minute de pauză pentru mese. Salariul este de 800 euro pe lună în funcție de experiența dumneavoastră anterioară, dar nu mai puțin de 700 euro. Orice altă limbă vorbită constituie un avantaj.
Hotelurile noastre tratează fiece angajat cu mult respect. Lanțul nostru de hoteluri oferă oportunități de a învăța, de a deveni mai bun și de a obține o poziție mai bună și mai plătită.
Avem multe posturi pentru tine, așa că vă rugăm să aplicați acum prin trimiterea unui CV la adresa de email: și noi vă vom contacta imediat.

Jud. Alba, Alba

Preț: 800,00 €

Anunț publicat pe 26 February '18
Anunț expirat pe 27 April '18

Detalii specifice

Tip
Oferta

Date contact

Telefon
00302241888018
Email

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online