Publică și caută anunțuri gratuite online!

Întrebări

  1. Cum pot vinde şi cumpăra de pe acest site?
  2. Ce trebuie să fac pentru a publica anunţuri?
  3. Cum adaug un anunţ?
  4. Ce am voie să vând pe acest site?
  5. Pot modifica anunţuri?
  6. De ce a fost şters anunţul meu?
  7. Care este confidenţialitatea datelor mele intorduse pe acest site?
  8. Cum caut un anunţ pe site?
  9. Cum raportez un anunţ ce nu respectă regulamentul?
1. Cum pot vinde şi cumpăra de pe acest site?

Pentru a pune în ofertă servicii sau produse, introduceţi un anunţ pe site, cu date valide de contact, descrieţi produsul cat mai exact, puneţi un titlu anunţului care să fie cât mai sugestiv, stabiliţi un preţ, şi pentru anumite categorii completaţi un formular cu detalii despre anunţul pe care îl postaţi pentru a oferi potenţialilor clienţi cât mai multă informaţie.

Pentru a cumpăra produse sau a beneficia de servicii oferite de către utilizatorii acestui site, contactaţi persoana prin intermediul datelor de contact specificate in anunţ, sau formularul de contact găsit in cadrul paginii anunţului si stabiliţi de comun acord o metodă de plată si de livrare.

Anunta-ma.ro nu este în nici un fel afiliat cu utilizatorii acestui site şi este absolvit de orice răspundere cu privire la efectuarea tranzacţiilor si conţinutul anunţurilor. Este de datoria vânzătorilor să fie serioşi şi corecţi li a cumpărătorilor sa fie atenţi.

2. Ce trebuie să fac pentru a publica anunţuri?

Pentru postarea de anunţuri pe site trebuie să vă înregistraţi. Înregistrarea nu durează mai mult de 1 minut. Pentru a vă înregistra mergeţi la pagina de Înscriere.

Afişarea anunţurilor pe site se face imediat. Anunţurile sunt verificate periodic de către operatorii noştri, iar dacă acestea încalcă prezentul regulament vor fi şterse imediat de pe site.

3. Cum adaug un anunţ?

După ce v-aţi creat contul şi v-aţi logat, mergeţi la pagina de adăugare anunţ, apoi completaţi formularul cu datele anunţului. De asemenea din orice categorie de anunţuri din site puteţi dă click pe butonul "Adaugă anunţ" din partea de sus sau de jos a paginii.

4. Ce am voie să vând pe acest site?

Utilizatorii pot vinde aproape orice prin intermediul acestui site, cu excepţia obiectelor interzise de legea română sau din orice altă ţară. Responsabilitatea pentru autenticitatea datelor, conţinutul anunţului şi tranzacţie revine asupra vânzătorului. Vânzătorul are obligaţia să cunoască legea în vigoare şi să aibă autorizaţiile necesare vânzării produselor sau prestării serviciilor oferite prin intermediul anunţurilor de pe acest site.

5. Pot modifică anunţuri?

Da. Pentru a modifica un anunţ, tot ce trebuie să faceţi este să vă logaţi şi apoi să selectaţi butonul de editare din dreptul anunţului pe care doriţi să-l modificaţi din lista de anunţuri.

6. De ce a fost sters anunţul meu?

Ne rezervăm dreptul de a şterge anunţuri care vând produse interzise de lege, conţin un limbaj jignitor sau care aduc ofense unei anumite persoane, instituţii, etnie, naţiune, etc, care conţin limbaj vulgar, care sunt postate în categorii greşite, care au conţinut dubios, inexact şi care au tendinţa de a induce utilizatorul în eroare, care conţin date de contact invalide, etc. Anunta-ma.ro nu este obligat să aducă orice fel de explicaţii sau să aducă acest lucru la cunoştinţa utilizatorului.

7. Care este confidenţialitatea datelor mele intorduse pe acest site?

Toate datele introduse in conţinutul anunţurilor, mai puţin adresa de email, vor fi afişate pe site şi vor fi disponibile oricărui utilizator al acestui site. Adresa de email va fi folosită doar pentru a vă putea contacta utilizatorii acestui site prin intermediul unui formular de contact. Adresa de email nu va fi publicată pe site.

Toate datele introduse in formularul de feedback, sunt confidenţiale. Alte date colectate de acest site sunt confidenţiale şi nu vor fi dezvăluite de Anunta-ma.ro oricărei persoane sau terţe. În cazul în care ni se cere, aceste date pot fi dezvăluite poliţiei sau altor autorităţi.

8. Cum caut un anunţ pe site?

Pentru a căuta un anunţ de pe site, folosiţi motorul de căutare anunţuri din partea de sus a fiecărei pagini. Introduceţi unul sau mai multe termene de căutare şi daţi click pe "Caută anunţuri" sau apăsaţi Enter. Încercaţi să folosiţi cuvinte de căutare cât mai specifice anunţului pe care îl căutaţi.

Puteţi să încercaţi şi o căutare mai avansată, dând click pe linkul de lângă formularul de căutare din partea de sus a paginii. Veţi ajunge la un formular mai complex de căutare a anunţurilor, care vă va ajuta în găsirea anunţurilor dorite.

9. Cum raportez un anunţ ce nu respectă regulamentul?

În cazul în care observaţi pe site anunţuri care încalcă prezentul regulament, ne puteţi raporta apăsând pe butonul "Raportează abuz" din pagina prezentării anunţului. Echipa noastră va analiza raportarea dumneavoastră şi dacă într-adevar anunţul încalcă prezentul regulament sau orice lege în vigoare anunţul va fi şters imediat din baza de date.

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online