Publică și caută anunțuri gratuite online!

Anunțuri din 2 January 2018

Anunțurile publicate pe 2 January 2018

Pompe tractoare, combine noi

Pompe tractoare, combine noi
Dată publicare
2 January '18
Tip
Oferta
Pompe pentru tractoare si combine de diferite modele, noi, cu factura si garantie, la comanda. Livrare in 2-3 zile lucratoare. Pretul este in functie de model. Relatii si comenzi la 0724.123.213 sau 0773.927.510. SC Smart Sidewalk SRL, Slobozia, Ialomita.
Categorie: Auto-Moto » Piese, accesorii

Pasla Tehnica Lana Merinos/Pasla Industriala

Pasla Tehnica Lana Merinos/Pasla Industriala
Dată publicare
2 January '18
Preț
10,00 €
PASLA TEHNICA Lana Merinos 100%
Societatea noastra comercializaza cu preturi incepand de la 10 USD/kg*(Subiect de Conditii si termene Contractuale). Pasla Tehnica din Lana 100% merinos de densitate medie, cu grosimi de la 2mm la 40mm. De asemenea va putem oferi si Pasla Sintetica din polyester polifilamentar (PES) 100% pentru filtrari fluide (lichide si gazoase ), Pasla bumbac (BBC) pentru insonorizari auto, pasla tehnica autoadeziva pentru orice tip de mobilier.Firma noastra comercializeaza si postav tehnic (filt)-tesut- din lana 100% si materiale filtrante tesute din bumbac, poliamida, polipropilena si materiale filtrante netesute din poliester (poliester polifilamentar). Materialele filtrante netesute pot fi cu/fara armatura, calandrate (termic/ infrarosu) sau necalandrate. De asemenea societatea noastra confectioneaza la comanda diferite tesaturi din bumbac 100% la crud, polipropilena 100% sau poliamida 100%si saci filtranti pentru particule umede si uscate dupa mostrele si specificatiile clientului. Toate produsele noastre indeplinesc standardele U.E, 80 % dintre ele fiind de provenienta externa, iar pentru achizitiile sub Contract Subiect Conditii si Termene oferim preturi negociabile
Categorie: Diverse » Altele

Miraj,pasiune si extaz...Dessiree masaj

Miraj,pasiune si extaz...Dessiree masaj
Dată publicare
2 January '18
Preț
120,00 RON
Tip
Ofertă
Interes
Prietenie
Varsta
18 - 21
DESSIREE MASAJ…Va asteptam sa va relaxati corpul si mintea,intr-o locatie ce provoaca dependenta.Armonia oferita de noi o sa va ajute sa simtiti adevarata placere a masajului erotic. Tinerele maseuze sunt pregatite sa va descopere limbajul trupului pentru o placere unica.0769.850.950 / 0720.525.253 www.dessireemasaj.ro
Categorie: Matrimoniale » Femei pentru barbaţi

Spatiu birouri

Spatiu birouri
Dată publicare
2 January '18
Preț
2.500,00 €
Tip
Inchiriere
Zona
MegaMall
Etaj
2
Proprietar inchiriez spatiu birouri, 35 mp, in strada Vatra Luminoasa, zona MagaMall, amenajat, mobilat si utilat dupa toate standardele.
Biroul se afla situat la mansarda unei vile cu un etaj, chiar pe strada Vatra Luminoasa si este orientat spre Sud astfel incat te vei bucura de lumina soarelui din abundenta. Cu finisaje de buna calitate, culori placute, calde, biroul se gaseste intr-o stare buna, avand in dotare centrala proprie, apa, curent, gaz, aer conditionat, internet si tv.
Mobilierul este facut pe comanda, iar privelistea este foarte frumoasa, in fata fiind stadionul National Arena, iar lateral, in departare Mega Mall-ul.
Zona Vatra Luminoasa este recunoscuta ca fiind una foarte linistita, iar dimineata nu trebuie sa alergi dupa loc de parcare, avand tot timpul unul la dispozitie cand ajungi la Birou.
vezi tot anunţul
Categorie: Imobiliare » Spaţii comerciale, sedii firme

Împrumut de afaceri / ofertă de împrumut personal Aplicați acum

Împrumut de afaceri / ofertă de împrumut personal Aplicați acum
Dată publicare
2 January '18
Preț
90.000,00 €
Tip
Oferta
Sunt foarte încântat să vă prezint companiei noastre creditul. Sunt un manager de marketing Sanjay parab împrumut, noi acordăm credit pentru diferite tipuri de oameni care au nevoie de un împrumut de $ 00 USD 2000 la 1000 000 USD, cu o rată minimă a dobânzii.Do nu ezita te pentru a ne contacta pentru mai multă comunicare prin intermediul e-mail: .br
Categorie: Afaceri » Alte afaceri

moderator anunturi online

moderator anunturi online
Dată publicare
2 January '18
Preț
1.500,00 RON
Tip
Oferta
Oferta spaciala de lucru acasa:cautam persoane capabile sa obtina rezultate chiar din prima luna rezultate pe baza carora sa castige 1500 ron.Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor.Ne gasiti la adresa de email:
Categorie: Locuri de muncă » Munca la domiciliu

Cumpar puncte ANRP pe Legea nr.165/2013 pret 1 ron

Cumpar puncte ANRP pe Legea nr.165/2013 pret 1 ron
Dată publicare
2 January '18
Preț
1,00 RON
Tip
Cerere
Cumpar decizii despagubiri puncte anrp legea 165/2013
Pret 1 RON

Descriere - Mod de operare al tranzactiilor cu puncte -
Tranzactiile au loc exclusiv la un notar autorizat si implica verificarea corectitudinii tuturor documentelor.
Transferul de bani se realizeaza prin ordin de plata sau numerar insa in limita legala.
Procedura de transfer al banilor este identica cu tranzactiile imobiliare.
Dupa ce notarul a primit dovada incasarii sumei de bani, acesta elibereaza atat vanzatoriilor cat si cumparatorului contractele de vanzare semnate si autentificate de catre notar.
Asiguram si garantam confidentialitatea datelor ce ne sunt prezentate, pretul si orice alte informatii ce au caracter personal!
Nu percepem comision de tranzactionare, actele notariale sunt in sarcina cumparatorului, oferim pretul NET!
vezi tot anunţul
Categorie: Afaceri » Investiţii, acţiuni

Adaugă un anunț

Rămâi la curent cu ultimele anunțuri: RSS 2.0

Copyright © 2005-2018 Anunta-ma.ro. Toate drepturile rezervate.

Site de anunturi gratuite online